(Poistunut julkaisusta)

Kenkämyyjä, Kookenkä Mylly, Raisio
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019
Etsimme nyt asiakasyritykseemme Kookenkä Myllyyn itsenäiseen työhön kykenevää, toimeen tarttuvaa ja aurinkoisella asenteella varustettua

MYYJÄÄ.

Kookengän myyjänä pääset tekemään kaikkia myymälän työtehtäviä myyntityöstä tuotteiden esillepanoon ja varastotöihin. Myyjänä tarvitset aktiivista ja oma-aloitteista asennetta myyntityöhön sekä myymälän hoitoon. Asiakkaiden kanssa pääset harjoittamaan niin puhe- kuin kuuntelutaitojasikin. Eduksi luetaan intohimo kenkiin, muotiin ja visuaaliseen esillepanoon.

Työtä on tarjolla keskimäärin 30 tuntia viikossa, mutta sopimuksen tuntimäärä on osittain neuvoteltavissa elämäntilanteesi mukaan. Työvuoroja on kaikkina kaupan aukioloaikoina. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on toistaiseksi voimassa oleva. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan.


Edellytämme sinulta

- myyntihenkisyyttä
- hurmaavaa asiakaspalveluasennetta
- oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta
- halua kehittää omia myyntitaitoja ja tuotetuntemusta


Tarjoamme sinulle

- Monipuolisen ja vastuullisen työn
- Laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman myytäväksi
- Mahdollisuuden kehittyä myynnin ja asiakaspalvelun kovaksi ammattilaiseksi
- Kaupan alan TES:n mukaisen palkan


Arvostamme

Aikaisempaa kokemusta kaupan alalta tai erikoistavarakaupan puolelta.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tullaan tekemään VIDEOHAASTATTELUNA, johon saat kutsun sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 577
saara.hook@staffpoint.fi