(Poistunut julkaisusta)

Kenkäkaupan myyjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme myyjää laadukkaseen kenkäkauppaan Helsingin keskustaan. Työ on osa-aikainen ja suurin tarve on joulukuuhun saakka. Jatkoa voi katsoa lähempänä. Työajat sijoittuvat arkisin 10-18 ja la 10-16 väliin ja välillä vuorossa ollaan yksin. Tehtävään ja tuotteisiin kuitenkin perehdytetään huolella. Työtunteja on viikossa tarjolla 15-25 h. 

Toivomme, että hakijalla olisi aiempaa kokemusta myyntityöstä esim. kenkä- tai vaateliikkeestä. Asiakaspalvelutaidot ovat tärkeät sekä suomen ja englannin kielen hallinta. Tarkemmista työvuoroista voidaan sopia aloituksen yhteydessä.

Jos paikka kiinnostaa, niin laita pikaisesti hakemusta sivullamme. Kerro osaamisestasi, työkokemuksestasi ja itsestäsi. Kutsumme haastatteluun ja palkkaamme henkilön heti sen löydyttyä. Lisätietoa tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 050 436 5452

Avainsanat: myyjä, kenkäkauppa, Helsinki, osa-aikainen