(Poistunut julkaisusta)

Kemisti
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen ammattikemistille Eurajoella. Saat työskennellä monipuolisten tehtävien parissa menestyneessä yrityksessä, joka on tunnettu vahvasta turvallisuusbrändistään. Pääset kehittämään osaamistasi edelleen kemian alalla ympäristössä, jossa osaamistasi arvostetaan.

Kemistin työssä vastaat prosessin kemianvalvonnan toteutuksesta ja valvonnasta. Oman vastuualueesi osalta vastaat YVL-ohjeiden mukaisesta raportoinnista, ohjaat analyysitoiminnan menetelmäkehitystä sekä näiden lisäksi suoritat vesianalyysejä sekä sisäänajo- ja validointitehtäviä.

Menestyäksesi kemistin tehtävässä sinulla pitäisi olla ylempi korkeakoulututkinto esimerkiksi analyyttisen kemian tai kemiantekniikan alalta sekä kemian alan työkokemusta vähintään kolme vuotta. Kemistin tehtävän hoitaminen vaatii myös tarkkuutta, järjestelmällisyyttä sekä analyyttistä, ratkaisukeskeistä työtapaa. Työssäsi tarvitset hyvän suomen ja englannin kielen suullisen ja kirjallisen taidon sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tehtävän arvioitu aloituspäivä on elokuun puolivälissä ja arvioitu kesto noin 2 vuotta. Hyväksytty turvallisuusselvitys on edellytys tehtävässä aloittamiselle. Aloitamme soveltuvien ehdokkaiden haastattelun jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.