(Poistunut julkaisusta)

KEMISTI
Cytomed Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2020

Haemme palvelukseemme Lappeenrantaan 

KEMISTIÄ

Kemistinä vastaat lääketehtaan laadunvalvontalaboratoriossa suoritettavien analyysien tulosten oikeellisuudesta. Laboratorio analysoi puhdasveden ja puhdastilojen monitorointinäytteet, raaka-aineet, pakkausmateriaalit sekä lopputuotteet. 

Tehtävässä osallistut vastuualueesi laboratorioprosessien ja menetelmien kehittämiseen, menettelytapojen luomiseen ja ohjeiden laatimiseen sekä laboratorioanalytiikan tulosten tarkastamiseen.

Odotamme hakijalta muutaman vuoden työkokemusta työskentelystä GMP-laboratoriossa.  Kokemus esimiestehtävistä katsotaan hakijalle eduksi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa analytiikka- ja GMP-osaamista, itsenäistä ja käytännönläheistä asennetta, tarkkuutta ja yhteistyökykyä sekä jämäkkyyttä. 

Edellytämme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi ylempi korkeakoulututkinto pääaineena orgaaninen tai analyyttinen kemia.

Tarjoamme laajoja ja haastavia asiantuntijatehtäviä kansainvälisessä lääkeyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi monipuolisessa toimintaympäristössä. Työsuhde on vakituinen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään to 28.05.2020 mennessä osoitteeseen: julia.wolkoff@cytomed.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Julia Wolkoff, puh. +358 401512044, keskiviikkoisin klo 9 - 16.