(Poistunut julkaisusta)

KEMISTI
Amcor Flexibles Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Haemme Kauttuan tehtaalle

KEMISTIÄ

joka tuntee elintarviketurvallisuuslainsäädännön ja pystyy laatimaan elintarviketurvallisuusdokumentteja asiakkaille. Pakkausteollisuuden ja siihen liittyvien testilaitteiden (kaasukromatografi, IR, DSC) tuntemus on eduksi haettavaan tehtävään.

Toivomme tulevalta kemistiltämme yleisestikin moniosaamista mahdollisten sijaistoimien vuoksi.  Eduksi luetaan ympäristöasioiden tuntemus, asiakasreklamaatioiden käsitteleminen, auditointikokemus sekä toimintajärjestelmien ja järjestelmästandardien tuntemus (ISO9001,14001 ja 22000/22002-4).

Haettavan henkilön tulee olla yhteistyökykyinen, sillä tehtävä vaatii kommunikointia sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa. Odotamme hakijalta sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

Tehtävää on mahdollista muokata hakijan osaamiseen pohjautuen.

Valintaprosessia tehtävään tehdään jo hakuaikana.

Tarjoamme

mahdollisuuden erikoistua pakkausmateriaaleihin ja toimintajärjestelmiin ja niihin liittyviin yksityiskohtiin. Teemme jokaiselle työntekijällemme henkilökohtaisen kehityssuunnitelman ja tehtaallamme on paljon asiantuntijoita, joilta on mahdollisuus saada lisäoppia. Amcorilla on mahdollisuus myös suorittaa erillisiä e-learning moduleita henkilökohtaisten taitojen kartuttamiseksi. Työterveyssopimuksemme on myös erittäin kattava. Molemmat tehtaamme ovat savuttomia työympäristöjä.

 

Hakemukset pyydämme lähettämään osoitteella AFFinland.HR@amcor.com 4.6.2019 mennessä.