(Poistunut julkaisusta)

Kemisti pinnoitteiden tuotekehitykseen
Oy Sherwin-Williams Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakasyrityksellemme Sherwin-Williamsille pinnoitusteollisuuden tuotekehitykseen kemistiä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtä tehdään yrityksen Vantaan Hakkilassa sijaitsevan tehtaan tuotekehitysyksikössä päivävuorossa.

Työssä osallistut uusien tuotteiden kehitysprojekteihin ja olemassa olevien tuotteiden ominaisuuksien parantamiseen ja jatkokehitykseen. Työssä testaat ja kehität maaleja yrityksen sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden vaatimusten ja määritysten mukaisesti. Toimit myös teknisenä asiantuntijana myynnin, teknisen palvelun ja tuotannon tukena. Yhteydenpito toimittajiin koskien uusien raaka-aineiden testausta ja käyttöönottoa kuuluu työtehtäviin.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa kemianalan ylempää korkeakoulututkintoa tai vastaavaa. Työ edellyttää tekijältä korkeaa työmotivaatiota ja oppimiskykyä, sekä asennetta työtä kohtaan. Odotamme kykyä työskennellä itsenäisesti, kuin myös osana niin paikallista kuin koko Euroopan kattavaa tuotekehitystiimiä. Aikaisempi kokemus kansainvälisestä työskentelystä katsotaan eduksi. Työssä pärjääminen edellyttää vähintään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Katsomme eduksi mahdollisen metalli- ja pinnoiteteollisuuden tuntemuksen, sekä aikaisemman kokemuksen pinnoitteiden, polymeerien tai vastaavien tuotteiden kehityksestä.

Tarjoamme pitkäkestoisen ja vakaa työsuhteen kilpailukykyisellä palkalla, sekä mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi näköalapaikalla yhdessä maailman johtavista ja pitkän historian omaavassa pinnoite/maaliteollisuuden yrityksistä. Työ tarjoaa tekijälle monipuolisia haasteita ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön osana monipuolista alan huipputiimiä. Työpaikka sijaitsee Vantaalla Malmarintie 20 olevassa Sherwin-Williamsin (ent. Valspar Finland) tehtaalla.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi. Laitathan sähköpostia lisäkysymyksissä, niin olen yhteydessä sinuun.