(Poistunut julkaisusta)

Kemisti, määräaikainen
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Työnkuvasi

 

Haemme kemistiä Loviisan voimalaitoksen käyttökemiaryhmän kemian laboratoriojaokseen vanhempainvapaan sijaiseksi 31.3.2021 asti. Tehtäviisi kuuluu toimia kemian laboratorion tukena kemiallisen analyysitoiminnan ylläpidossa sekä kehittämisessä. Työtehtäviin kuuluu uusien analyysimenetelmien sekä laitteistojen käyttöönottokokeiden suunnittelu ja dokumentointi sekä kemian analytiikan kehitys yhdessä kemian laboratorion jaospäällikön kanssa. Tehtäviisi kuuluu lisäksi kemian laboratorion analyysitoimintaan tarvittavien analyysilaitteistojen vaativat huoltotehtävät, laitehuoltojen koordinointi sekä erilaisten kemian laboratoriotoimintaan kuuluvien ohjeiden laatiminen. 

 

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja ainutlaatuisen tehtäväkentän haastavassa ja kannustavassa toimintaympäristössä. Saat tehtävässä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi ydinvoimalaitosympäristössä. 

 

 

Odotamme sinulta

 

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (pääaineena esim. analyyttinen kemia tai vastaava) sekä osaamista vesikemian analysoinnissa käytetyistä analyysitekniikoista ja tunnet tämän päivän kemian laboratoriossa käytettävää tietotekniikkaa ja sovellusohjelmia. Lisäksi sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Odotamme sinulta myös joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä ongelmanratkaisu-, tiimityöskentely- ja organisointitaitoja. 

 

 

Kiinnostuitko?

 

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 31.12.2019 mennessä. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä kemisti Tanja Meskiin, +358 10 455 3728 tai tanja.meski@fortum.com tai kemian laboratorion jaospäällikkö Sari Järvimäkeen, +358 10 455 3712 tai sari.jarvimaki@fortum.com. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumausainetestauksen.