(Poistunut julkaisusta)

Kemikaaliasiantuntijaharjoittelija
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Etsimme Nesteen Porvoon toimipisteeseen


Kemikaaliasiantuntijaharjoittelijaa


osaksi Kemikaalihallinta-tiimiä!
 
Sinun osasi Nesteen matkassa
 
Vastuualueenasi on kemikaaliturvallisuuden dokumentteihin ja järjestelmiin liittyvä päivitys- ja ylläpitotyö sisältäen kemikaalikoordinaattorin roolin. Lisäksi tulet osallistumaan kemikaalihallinnan järjestelmien sekä prosessien kehittämiseen ja pääset perehtymään kansalliseen ja globaalin kemikaalilainsäädäntöön sekä avustamaan vaatimuksenmukaisuuden toteutumisessa.
 
Tehtävien kautta saat kokemusta ison yhtiön tavasta hoitaa kemikaaliturvallisuutta ja pääset mukaan yli organisaatiorajojen ulottuvaan HSSEQ-yhteistyöhön. Tehtävän sisältö muokkautuu tehtävään valittavan osaajan sekä hänen taitojensa kehittymisen mukaan.
 
Menestyksen avaimet tähän työhön
 
Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat menestyksen kulmakiviä. Arvostamme ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.
 
Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on:

• Vähintään loppusuoralla olevat kemian tai vastaavan alan korkeakouluopinnot tai tämän alan ammattikorkeakoulututkinto

• Kiinnostus työturvallisuutta kohtaan

• Tarkkuus ja huolellisuus

• Hyvät tietotekniset valmiudet

• Hyvä englannin kielen taito

• Mielellään B-ajokortti

 
Arvostamme myös kykyä ja kiinnostusta ymmärtää lainsäädännöllistä tekstiä.
 
Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Asiakkaat ja heidän tarpeiden ymmärtäminen ja ennakoiminen ovat meille tärkeitä. Meillä jokainen ottaa vastuuta työn johtamisesta ja meillä on vahva halu tehdä yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme me välitämme, olemme rohkeita ja teemme yhteistyötä pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.
 
Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!
 
Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 asti.
 
Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.
 
Hae tehtävää viimeistään 7.3.2020. Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.
 
Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Minna Helstoon, Team Leader HSSEQ, Chemical Management and Occupational Hygiene, 050 4580072.
 
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.
 
Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.
 
Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 4 400. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.