(Poistunut julkaisusta)

Kemianteollisuuden tuotantotyöntekijöitä
Dinex Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Dinex Finland Oy on globaali ajoneuvoteollisuuden päästöjärjestelmien sekä katalysaattoreiden valmistaja. Yhtiömme kehittää ja valmistaa katalysaattoreita sekä niiden kemiallisia pinnoitteita raskaan kaluston ajoneuvoihin sekä teollisiin sovelluksiin. Dinex Finland on osa tanskalaista Dinex-konsernia. Tehtaallamme Vihtavuoressa työskentelee 120 ammattilaista. Yhtiömme toimii 15 maassa ja työllistää yli 1600 työntekijää liikevaihdon ollessa yli 150 miljoonaa euroa vuodessa.

Haemme Dinexille Vihtavuoreen nopealla aikataululla kemianteollisuuden tuotantotyöntekijöitä.

Työtehtäviisi kuuluu joko tuotantorobotin käyttö tai manuaalinen katalysaattorikennojen tukiainepinnoitus. Töihin perehdytetään, joten aiempi tuotantolaitteiden/-robottien käyttö ei ole välttämätöntä. Asenne, tarkka työote ja nopea oppimiskyky ovat ratkaisevassa roolissa! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät alustavasti huhtikuun loppuun. Jatkomahdollisuus on kuitenkin olemassa. Edellytämme sinulta valmiutta tehdä vähintään 2-vuorotyötä, mutta 3-vuorotyöskentelyvalmius luetaan ehdottomasti eduksi.

Toivomme sinulta:

-Erinomaista työmoraalia ja asennetta
-Nopeaa oppimiskykyä ja tarkkaa työotetta
-Perustason matemaattisia valmiuksia (prosenttilaskutaito on ehdoton etu)
-Hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä ajoittain likaisissakin olosuhteissa
-Hyviä IT-taitoja ja rohkeutta toimia tuotantolaitteiden parissa
-Sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle:

-Kilpailukykyisen palkan
-Kasvavan yrityksen tuotantotiimin tuen
-Mukavat työkaverit
-Sekä perehdytyksen työtehtäviin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä ja rekrytointiprosessista antaa Adeccolta Derek Kinnunen, derek.kinnunen@adecco.fi. Haethan paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana. Hae paikkaa sivujemme www.adecco.fi kautta. Hakuaika päättyy 23.2.2020. Tsemppiä työnhakuun!