(Poistunut julkaisusta)

Kemianalan laadunvalvontaan
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen laadunvalvojia. Laadunvalvoja vastaa valmistuksessa suoritettavasta laadunvalvonnasta ja tulosten raportoinnista. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 06:00-22:00 välisenä aikana. Työsuhde kestää syyskuun 2018 loppuun.,
Odotamme sinulta
Omaat hyvät IT-taidot (MS Office) ja olet tottunut tekemään tarkkuutta vaativia töitä. Sinulla on positiivinen asenne, halukkuutta oppia uusia asioita, hallitset toimimisen sekä tiimissä että itsenäisesti ja pystyt toimimaan kasvavassa tuotantoympäristössä. Arvostamme kokemusta GMP-ympäristöstä, IVD-tuntemusta sekä LEAN-osaamisesta.
Koulutus ja työkokemus
Sopiva koulutuspohja tehtäviin on laborantin tai vastaavan koulutus tai kokemus vastaavanlaisista tehtävistä.
Koulutuksen lisäksi sinulla on työkokemuksen kautta osaamista esimerkiksi pipetoinnista, laadunvalvontamenetelmistä ja -laitteista sekä tuotantoympäristössä toimimisesta.
Muut tiedot
Tarjoamme mukavat työkaverit ja kehittyvän työympäristön arvostetussa yhtiössä. Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa ja tehtävät täytetään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.
Kesto
30.09.2018 saakka
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.06.2018 mennessä.