Kemian tuotannon työntekijöitä
Radiometer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Kemian tuotannon työntekijöitä

Toimintamme kasvaessa haemme vakituisia ja määräaikaisia työntekijöitä kemian tuotannon eri tehtäviin vuorotyöhön.

 

Työtehtävät levyvalmistuksessa

Sopiva koulutuspohja tehtäviin on prosessihoitaja, laborantti tai vastaavan koulutus tai kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Tuleviin päätehtäviisi kuuluu levyvalmistus kemian tuotantoprosessissa, liuosvalmistus, liuoskontrollien valmistus. Koulutuksen lisäksi sinulla on työkokemuksen kautta osaamista esimerkiksi pipetoinnista, automaatiolinjojen käytöstä ja tuotantoympäristössä toimimisesta.

 

Työtehtävät laadunvalvonnassa

Sopiva koulutuspohja tehtäviin on laborantin tai vastaavan koulutus tai kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Tuleviin päätehtäviisi kuuluu laadunvalvontatestaus ja raportointi. Koulutuksen lisäksi sinulla on työkokemuksen kautta osaamista esimerkiksi pipetoinnista, laadunvalvontamenetelmistä ja -laitteista sekä tuotantoympäristössä toimimisesta.

 

Työtehtävät pakkauksessa

Sopiva koulutuspohja tehtäviin on automaatioasentaja / prosessihoitaja tai vastaavan koulutus tai kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Tuleviin päätehtäviisi kuuluu loppu- ja prosessiaikaisten pakkaustehtävien suorittaminen automaatio- ja manuaalipakkauksessa. Koulutuksen lisäksi sinulla on työkokemuksen kautta osaamista esimerkiksi automaatiolaitteista ja kappaletavarapakkauksesta sekä tuotantoympäristössä toimimisesta.

 

Toivomme sinulta

Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi omaat hyvät IT-taidot (MS Office) ja olet tottunut tekemään tarkkuutta vaativia töitä. Sinulla on positiivinen asenne, halukkuutta oppia uusia asioita, hallitset toimimisen sekä tiimissä että itsenäisesti ja pystyt toimimaan kasvavassa tuotantoympäristössä. Arvostamme kokemusta GMP-ympäristöstä, IVD-tuntemusta sekä LEAN-osaamisesta.

 

Tarjoamme sinulle

Mukavan ja haasteellisen työympäristön, kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä arvokasta diagnostiikka-alan työkokemusta.

Lisätietoja tehtävistä antavat Tea Holck (levyvalmistus), Katri Lehtonen (laadunvalvonta) ja Pasi Aaltonen (pakkaus). Tavoitat heidät parhaiten pe 18.5.2018 klo 10-10.30 ja ke 23.5.2018 10-10.30 numerosta 02-278 4000.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostiosoitteeseen info@radiometer.fi . Viestin otsikoksi voit laittaa Tuotannon työntekijä, tehtävänimike (esim. Laadunvalvonta). Odotamme kuulevamme sinusta toukokuun loppuun mennessä.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1137823
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Turku