(Poistunut julkaisusta)

Kemiallisen elintarviketurvallisuuden asiantuntija
Elintarviketeollisuusliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Elintarviketeollisuusliitto hakee elinkeinopoliittisen edunvalvontaan 

Kemiallisen elintarviketurvallisuuden asiantuntijaa

Laaja-alaisessa elinkeinopoliittisessa edunvalvonnassa tehtäväsi on vastata erityisesti elintarvikeparanne-, vierasaine- ja kontaktimateriaalilainsäädännön sekä muiden kemialliseen elintarviketurvallisuuteen liittyvien osa-alueiden seurannasta ja niihin vaikuttamisesta. Myös elintarvikepetosten torjuntaan liittyvä edunvalvonta kuuluu asiantuntemuksesi piiriin. Osana työnkuvaasi vastaat lisäksi erikseen määriteltyjen Elintarviketeollisuusliiton toimialayhdistysten toiminnasta. 

Työssäsi olet läheisessä vuorovaikutuksessa jäsenyrityksiin ja esittelet asiat liiton toimikunnissa. Osallistut aktiivisesti vaikuttamistyöhön ministeriöiden, virastojen, tutkimuslaitosten, EU-järjestöjen ja muiden keskeisten sidosryhmien kanssa.

Haemme henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta lainsäädäntövaikuttamisesta. Tunnet elintarviketeollisuuden toimintaa ja pystyt viemään asioita määrätietoisesti eteenpäin edistääksesi suomalaisen elintarviketeollisuuden menestystä. Olet tottunut toimimaan verkostoissa ja viestimään asioita selkeästi. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme innostavan työn hyvässä ilmapiirissä yhteiskunnallisen vaikuttamisen ytimessä sekä erinomaisen näköalapaikan elintarvikealaan.


Haluatko tietää lisää? 
Soita 10.2. kello 9–11 tai 14–16, 11.2. klo 14–16 tai 14.2. klo 9–11 johtaja Marleena Tanhuanpäälle, puh.040 528 2207, tai kysy sähköpostilla marleena.tanhuanpaa@etl.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa 17.2. mennessä osoitteeseen
tiina.virtanen@etl.fi


Elintarviketeollisuusliitto ry
Pasilankatu 2, 00240 Helsinki
Puhelin (09) 148 871
www.etl.fi • www.twitter.com/ETL_fi