(Poistunut julkaisusta)

Kelluvan kaivinkoneen kuljettaja, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista kelluvan kaivinkoneen kuljettajaa rantakunnostukseen ja ruoppaukseen Jyväskylään. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät jäätilanteistakin riippuen ainakin loppuvuoteen 2018.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti hakulinkin kautta, koska paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.