(Poistunut julkaisusta)

Kelipäivystäjä
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

HAEMME TEIDEN KUNNOSSAPITOON

KELIPÄIVYSTÄJÄÄ

VANTAALLE

Kunnossapito on katujen, teiden ja alueiden ympärivuotista palvelua, joka varmistaa jokapäiväisen elinympäristömme toimivuuden ja arvon säilymisen. Osana infran kunnossapidon palveluitamme toimii palvelukeskus PANU, joka ohjaa kunnossapidon toimenpiteitä vastaanottamalla ja välittämällä ajantasaista tietoa alueurakasta vastaavalle yksikölle mm. säätiedotukseen ja kelinhallintaan liittyen. PANUn asiakaspalvelu on suunnattu tienkäyttäjille alueurakoiden sopimusalueilla.

Kelipäivystäjänä työskentelet osana kunnossapidon PANU-palvelukeskuksemme tiimiä. Olennainen osa työvuoroasi on kelin ja sään jatkuva seuranta sekä sopimuskumppaneiden hoitotoimenpiteiden käynnistäminen. 

Tehtävä ei edellytä aiempaa työkokemusta alalta; koulutamme sinut tehtävään. Perus IT-taidot tulee olla hyvin hallussasi, ja arvostamme sosiaalisen median osaamista. Työskentelemme 12 tunnin vuoroissa, joten tehtävä edellyttää vuorotyövalmiutta.  Tässä tehtävässä tärkeintä on kuitenkin taito hallita ja organisoida eri asioita samanaikaisesti, kyky ratkoa työssä esiin nousevia haasteita sekä asiakaspalveluhenkisyys. Motivoituneella ja innokkaalla asenteella pääsee pitkälle!

Satunnaisia työmatkoja varten katsomme eduksi myös B-ajokortin.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, joustava, pitkäjänteinen ja täsmällinen sekä omaa kykyä päätöksentekoon. Sujuva suomen kieli on tehtävässä välttämätön, englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pilvi Hyvönen, pilvi.hyvonen@yit.fi

HAE TEHTÄVÄÄN 31.5.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.