(Poistunut julkaisusta)

Kelioperaattori tai keliasiantuntija teiden kunnossapitoon
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERKIKSI 

KELIOPERAATTORI TAI KELIASIANTUNTIJA TEIDEN KUNNOSSAPITOON PALVELUKESKUS PANUUN

VANTAA

Kunnossapito on katujen, teiden ja alueiden ympärivuotista palvelua, joka varmistaa jokapäiväisen elinympäristömme toimivuuden ja arvon säilymisen. Osana infran kunnossapidon palveluitamme toimii palvelukeskus PANU, joka ohjaa kunnossapidon toimenpiteitä vastaanottamalla ja välittämällä ajantasaista tietoa alueurakasta vastaavalle yksikölle mm. säätiedotukseen ja kelinhallintaan liittyen. PANUn asiakaspalvelu on suunnattu tienkäyttäjille alueurakoiden sopimusalueilla.

Haemme kelioperaattoria tai keliasiantuntijaa teiden kunnossapitoon PANU-palvelukeskukseemme. Tehtävissä vastaat asiakaspalvelusta ja asiakaspalautteen vastaanotosta ja käsittelystä sekä kiireellisyysarvioinneista. Vastaat palautteiden dokumentoinnista ja sopimusten mukaisten laatuvaatimusten täyttämisestä palvelukeskuksen osalta. 

Olennainen osa työvuoroasi on kelin ja sään jatkuva seuranta. Seurannan pohjalta ohjaat oikea-aikaisilla toimenpidetarveilmoituksilla sopimuskumppaneiden hoitotoimenpiteiden käynnistämistä. Laadit keliennusteita ja seuraat tarvittaessa talvihoitotoimenpiteitä seurantajärjestelmästä. Kuittaat myös raportointi- ja seurantajärjestelmä HARJAsta saapuvat viestit ja ylläpidät kelipäiväkirjaa.

Kelioperaattorin tehtävä ei edellytä aiempaa työkokemusta alalta, vaan tärkeintä on taito hallita ja organisoida eri asioita samanaikaisesti, kyky ratkoa työssä esiin nousevia haasteita sekä tarjota erinomaista palvelua asiakkaillemme vaativissakin tilanteissa. Keliasiantuntijalta edellytämme vähintään viiden vuoden aiempaa kokemusta kunnossapidon parissa. Perus IT-taidot tulee olla hyvin hallussasi ja arvostamme sosiaalisen median osaamista. Sujuva suomen kieli on tehtävässä välttämätön ja englannin kielen taitosi tulisi olla vähintään tyydyttävä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Työskentelemme 12 tunnin vuoroissa, joten vuorotyövalmius on tehtävässä tärkeää. Satunnaisia työmatkoja varten katsomme eduksi myös B-ajokortin.

Väylät eivät pysy kunnossa ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, olethan yhteydessä PANU-keskuksen vetäjään Pilvi Hyvöseen, pilvi.hyvonen@yit.fi

HAE TEHTÄVÄÄN 26.11.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!