Kelioperaattori ja keliasiantuntija
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

HAEMME TEIDEN KUNNOSSAPITOON

KELIOPERAATTORIA JA KELIASIANTUNTIJAA

VANTAALLE

Kunnossapito on katujen, teiden ja alueiden ympärivuotista palvelua, joka varmistaa jokapäiväisen elinympäristömme toimivuuden ja arvon säilymisen. Osana infran kunnossapidon palveluitamme toimii palvelukeskus PANU, joka ohjaa kunnossapidon toimenpiteitä vastaanottamalla ja välittämällä ajantasaista tietoa alueurakasta vastaavalle yksikölle mm. säätiedotukseen ja kelinhallintaan liittyen. PANUn asiakaspalvelu on suunnattu tienkäyttäjille alueurakoiden sopimusalueilla.

Haemme kelioperaattoria ja keliasiantuntijaa teiden kunnossapitoon PANU-palvelukeskukseemme. Näissä tehtävissä vastaat asiakaspalvelusta ja asiakaspalautteen vastaanotosta ja käsittelystä sekä kiireellisyysarvioinneista. Vastaat palautteiden dokumentoinnista ja sopimusten mukaisten laatuvaatimusten täyttämisestä palvelukeskuksen osalta. 

Olennainen osa työvuoroasi on kelin ja sään jatkuva seuranta sekä sopimuskumppaneiden hoitotoimenpiteiden käynnistäminen. Laadit keliennusteita ja tarvittaessa seuraat talvihoitotoimenpiteitä seurantajärjestelmästä. Lisäksi teet rajailmoituksia, seuraat saapuvia viestejä ja ylläpidät kelipäiväkirjaa.

Kelioperaattorin tehtävä ei edellytä aiempaa työkokemusta alalta; koulutamme sinut tehtävään. Tässä tehtävässä tärkeintä on taito hallita ja organisoida eri asioita samanaikaisesti, kyky ratkoa työssä esiin nousevia haasteita sekä asiakaspalveluhenkisyys. Motivoituneella ja innokkaalla asenteella pääsee pitkälle!

Keliasiantuntijalta edellytämme vähintään viiden vuoden aiempaa kokemusta kunnossapidon parissa. Perus IT-taidot tulee olla hyvin hallussasi, ja arvostamme sosiaalisen median osaamista. Työskentelemme 12 tunnin vuoroissa, joten tehtävä edellyttää vuorotyövalmiutta. Satunnaisia työmatkoja varten katsomme eduksi myös B-ajokortin.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, joustava, pitkäjänteinen ja täsmällinen sekä omaa kykyä päätöksentekoon. Sujuva suomen kieli on tehtävässä välttämätön, englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pilvi Hyvönen, puh. 050 383 1293

HAE TEHTÄVÄÄN 24.4.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1258517
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pilvi Hyvönen
  • Puhelin: 050 383 1293
  • Sijainti: Helsinki