(Poistunut julkaisusta)

Keliasiantuntija tai kelioperaattori teiden kunnossapitoon
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERKIKSI TEIDEN KUNNOSSAPITOON PALVELUKESKUS PANUUN

KELIOPERAATTORI TAI KELIASIANTUNTIJA 

VANTAA

Kunnossapito on katujen, teiden ja alueiden ympärivuotista palvelua, joka varmistaa jokapäiväisen elinympäristömme toimivuuden ja arvon säilymisen. Osana infran kunnossapidon palveluitamme toimii palvelukeskus PANU, joka ohjaa kunnossapidon toimenpiteitä vastaanottamalla ja välittämällä ajantasaista tietoa alueurakasta vastaavalle yksikölle mm. säätiedotukseen ja kelinhallintaan liittyen. PANUn asiakaspalvelu on suunnattu tienkäyttäjille alueurakoiden sopimusalueilla.

Haemme kelioperaattoria tai keliasiantuntijaa teiden kunnossapitoon PANU-palvelukeskukseemme. Tehtävissä vastaat asiakaspalvelusta ja asiakaspalautteen vastaanotosta ja käsittelystä sekä kiireellisyysarvioinneista. Vastaat palautteiden dokumentoinnista ja sopimusten mukaisten laatuvaatimusten täyttämisestä palvelukeskuksen osalta. 

Olennainen osa työvuoroasi on kelin ja sään jatkuva seuranta. Seurannan pohjalta ohjaat oikea-aikaisilla toimenpidetarveilmoituksilla sopimuskumppaneiden hoitotoimenpiteiden käynnistämistä. Laadit keliennusteita ja seuraat tarvittaessa talvihoitotoimenpiteitä seurantajärjestelmästä. Teet rajailmoitukset ja vastaat niiden oikeellisuudesta. Kuittaat myös raportointi- ja seurantajärjestelmä HARJAsta saapuvat viestit ja ylläpidät kelipäiväkirjaa.

Kelioperaattorin tehtävä ei edellytä aiempaa työkokemusta alalta, vaan tärkeintä on taito hallita ja organisoida eri asioita samanaikaisesti, kyky ratkoa työssä esiin nousevia haasteita sekä tarjota erinomaista palvelua asiakkaillemme vaativissakin tilanteissa. Keliasiantuntijalta edellytämme vähintään viiden vuoden aiempaa kokemusta kunnossapidon parissa. Perus IT-taidot tulee olla hyvin hallussasi, ja arvostamme sosiaalisen median osaamista. Työskentelemme 12 tunnin vuoroissa, joten tehtävä edellyttää vuorotyövalmiutta. Satunnaisia työmatkoja varten katsomme eduksi myös B-ajokortin.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, joustava, pitkäjänteinen ja täsmällinen sekä omaa kykyä päätöksentekoon. Sujuva suomen kieli on tehtävässä välttämätön ja englannin kielen taitosi tulisi olla vähintään tyydyttävä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pilvi Hyvönen, pilvi.hyvonen@yit.fi

HAE TEHTÄVÄÄN 18.9.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.