(Poistunut julkaisusta)

Kela.fin päätoimittaja
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Onko asiakasta palvelevien ja helppokäyttöisten verkkopalveluiden tekeminen intohimosi? Haluatko kehittää viestintää ja luoda hyviä verkkoratkaisuja? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä.

Haemme kela.fi-verkkopalveluumme päätoimittajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelypaikkasi on Helsingissä. Kela.fi ja kanta.fi ovat Kelan suurimpia ja käytetyimpiä verkkopalveluita. Päätoimittajana työsi on näkyvää ja vaikuttavaa: viime vuonna kela.fi-sivuilla vierailtiin 47 miljoonaa kertaa. Vastaat kela.fi-verkkopalvelusta kokonaisuutena. Huolehdit siitä, että asiakkaat löytävät verkosta tarvitsemansa tiedot Kelan tuista, palveluista ja asiointitavoista. Olet asettamassa verkkopalvelulle tavoitteita ja seuraat niiden toteutumista. Viet meitä eteenpäin ketterän kehittämisen polulla. Työskentelet verkostomaisesti muiden asiakasymmärrystä kehittävien yksiköiden kanssa.

Olet monipuolinen ja kokenut kehittäjä. Osaat ajatella asiakaslähtöisesti ja hyödyntää analytiikkatyökaluja verkkopalvelujen eri osa-alueiden kehittämisessä. Tunnet verkkoviestinnän erilaisia käytäntöjä ja seuraat alan trendejä ja standardeja. Pystyt huomioimaan työssä julkisia verkkopalveluita määrittelevän lainsäädännön. Ymmärrät kokonaisuuden ja pystyt priorisoimaan töitä. Tiedät, että saat tekemisen sujumaan.

Edellytämme, että sinulla on 

-    soveltuva korkeakoulututkinto
-    näyttöjä digitaalisten palveluiden kehittämisestä
-    osaamista projektien johtamisesta
-    vahvat vuorovaikutustaidot.

Lisäksi arvostamme kokemusta asiantuntijoiden työn ohjaamisesta ja ketterästä kehittämisestä.

Me tarjoamme sinulle

-    haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän 
-    työyhteisön, jossa reipas tekemisen meininki
-    motivoituneita ja rautaisia ammattilaisia kollegoina 
-    lounasedun ja kattavan työterveyshuollon
-    joustoa työn ja muun elämän yhteensovittamiseen.

Voit esittää hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kelassa toteutetaan turvallisuusselvityslain mukaisia turvallisuusselvityksiä.

Kiinnostuitko? 

Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi./rekrytoi viimeistään 24.5.2020. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Päivi Bergman, etunimi.sukunimi@kela.fi.