(Poistunut julkaisusta)

Keittotaitoinen ravintolatyöntekijä/Kokki
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018
Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää Saga-palvelutaloja. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Suosittuja Saga-palvelutaloja on valtakunnallisesti yhteensä yhdeksän, sijaintipaikkoina Helsinki, Turku, Rauma, Lappeenranta ja Seinäjoki. Uusia taloja on myös rakenteilla. Saga-taloissa on kahvila, ravintola, kuntosali, kirjasto, sauna- ja allasosasto, sekä parturi-kampaamo. Saga Kaskenniitty ja Kaskenpuisto tarjoaa korkealuokkaista ja viihtyisää vuokra-asumista sekä lyhytaikaista asumista ikääntyville. Talossa on ammattitaitoinen henkilökunta 24h, joka toteuttaa yksilöllistä kotiin annettavaa hoitoa. Henkilökuntaan kuuluu lähi- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, kaksi vapaa-ajan ohjaajaa, toimisto-, siivous- sekä keittiötyöntekijöitä. Saga Turun talot sijaitsevat puistomaisessa ympäristössä Turun keskustan tuntumassa.

Haemme mukaan osaavaan joukkomme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää, monitaitoista RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ/KOKKIA osa-aikaiseen työhön joululomien ajaksi. Tarve on marraskuusta alkaen, ja mahdollista lomien jälkeen jäädä tarvittaessa työhön kutsuttavaksi keikkalaiseksi. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä.

Edellytämme catering- alan perustutkintoa (tai olet opiskelemassa catering- alalle) sekä hygieniapassia. Anniskelupassi katsotaan eduksi. Iloinen asenne ja asiakaspalveluhalukkuus ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiselle. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön.

Työtehtävät koostuvat mm. asiakaspalvelusta, kassatyöskentelystä ja kokin tehtävistä. Toimenkuvaan kuuluu mm. ruokien valmistaminen, aamupalan valmistelu, asukkaiden avustaminen ruoan ottamisessa sekä muut tehtävät ravintolasalissa, kassatyöskentely, tilaustarjoiluiden hoitaminen, astiahuolto sekä kahvilassa työskentely.

Miksi kannattaa hakea töihin meille?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Sagassa saat ison yrityksen työsuhde-edut. Työnantaja tarjoaa henkilökunnalle edullisen aamupalan Sagan ravintolassa, mistä lähtee hyvin päivä käyntiin. Sagassa henkilökunta voi myös maksutta käyttää sauna- ja allasosastoa, ulkouima-allasta sekä kuntosalia.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Marja Honkaranta, marja.honkaranta@sagacare.fi, puhelimitse 050 406 8009.


Hakuaika päättyy 19.11.2018.


Saga Care on Savuton Työpaikka.