(Poistunut julkaisusta)

Keittö-ja saliapulaisia keikkatyöhön
Opteam Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Etsitkö keikkaluontoista työtä ravintola-alalta?

Etsimme asiakkaillemme Joensuuhun

KEITTIÖ- JA SALIAPULAISIA

pääasiassa keikkaluontoiseen työhön.

Toivomme, että sinulla olisi jo aiempaa kokemusta ravintolan keittiö- ja/tai salityöstä, esimerkiksi tiskaamisesta, kokin aputöistä, salin aputehtävistä, ruokalinjaston täydentämisestä tms. Tiedät jo, kuinka ravintolan keittiö toimii, kuinka kiire saattaa kasaantua muutamalle lounastunnille ja kuinka hauskaa työ voi olla hektisyydestä huolimatta.

Onhan sinulla hygieniapassi suoritettuna ja puhut & ymmärrät ainakin jonkun verran suomea? Omaat oma-aloitteisen ja reippaan asenteen, etkä pelkää oppia uutta.

Työt toteutuvat pääasiassa arkipäivisin klo 7-16 välisenä aikana, asiakkaiden tarpeiden mukaan; välillä vuoroja voi olla joka arkipäivä useammaksi viikoksi ja välillä harvemmin yksittäisiä vuoroja. Joskus työvuoroja on myös viikonloppuisin sekä erilaisissa tapahtumissa. Mikäli sinulla on auto käytetävissä, saatamme tarjota työvuoroja myös hieman Joensuun ulkopuolelta.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus nettisivuillamme, muistathan laittaa hakemukseen työkokemuksesi tai voit liittää mukaan valmiin ansioluettelon. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi