(Poistunut julkaisusta)

Keittiövuoropäällikkö Original Sokos Hotel Kaarleen
Osuuskauppa KPO

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Oletko energinen, iloinen ja palvelualtis ravintola-alan ammattilainen? Haemme nyt Original Sokos Hotel Kaarleen vuoropäällikköä vastaamaan keittiötoiminnoista, päävastuualueenaan Amarillo, yhdessä keittiöpäällikön ja muun esimiestiimin kanssa.

Etsimämme henkilö on yllä mainittujen ominaisuuksien lisäksi vastuuntuntoinen ja omaa hyvät vuorovaikutustaidot. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa kokemusta ja/tai koulutusta. Toivomme, että olisit kiinnostunut kehittymään työssäsi ja innokas oppimaan uutta.

Original Sokos Hotel Kaarle tarjoaa sinulle nyt laajan, vastuullisen ja monipuolisen työpaikan esimiestehtävissä, mahtavan työympäristön ja mahtavat työkaverit.

Keittiövuoropäällikkönä huolehdit ravintolan keittiön toiminnoista työvuoron aikana. Tehtäviisi kuuluu ruuan valmistaminen, miehityksen varmistaminen sekä asiakaspalvelun sujuvuuden takaaminen. Myös ravintolan ruokatuotteen laadusta ja kehittämisestä kuuluu työnkuvaasi. Lisäksi vastaat yhdessä keittiömestarin kanssa raaka-aineiden tilaamisesta, varastojen ylläpidosta ja raaka-aineiden tehokkaasta käytöstä.

Rekrytointiprosessista vastaa Barona, mutta työsopimus solmitaan asiakkaan kanssa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 90h/3vko. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Emilia Kaunisvesi 050 522 1108 emilia.kaunisvesi@barona.fi ja Annika Rintamäki 045 7881 7672 annika.rintamaki@barona.fi