(Poistunut julkaisusta)

Keittiövastaavaksi Attendolle Ristijärven palvelukeskukseen
Attendo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2020

Haemme keittiövastaavaa työskentelemään monipuolisiin tehtäviin Attendo Ristijärven palvelukeskukseen

Etsimme keittiövastaavaa määräaikaiseen 6-12kk työsuhteeseen Attendo Ristijärven palvelukeskuksen keskuskeittiöön. Tehtävä on määräaikainen ja aloitus mahdollisimman pian. Työsuhteen edetessä tehtävä voi muuttua vakituiseksi.

Me emme pelkää makua!

Ristijärven keskuskeittiö tuottaa ruokapalvelua laajasti Ristijärven kunnan alueella niin Attendon, Kainuun soten kuin kunnankin tarpeisiin.

Työtehtävässäsi pääset vastaamaan kokonaisvaltaisesti keskuskeittiötoiminnan sujuvuudesta, ateriatoimitusten organisoinnista ja suunnittelusta, ruuan valmistuksesta, elintarviketilauksista, laskutuksesta sekä yhteistyöstä jakelukeittiöiden ja hoivahenkilöstön kanssa.

Saat valmistaa ruokaa kotimaisista raaka-aineista. Ruuassa on korkea omavalmistusaste, joten saat loihtia asukkaille itse tehtyä ruokaa ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa ja terveyteensä hyvillä ja kattavilla mauilla. Keittiövastaavana olet oman valtakuntasi valtias.

Laitosruoan aika on ohi!

Attendon hoiva- ja palvelukodeissa työskentelee yli 250 kokkia tekemässä ruokaa. Yli 200 yksikössä on omat keittiöt, joissa ruoka valmistetaan itse. Joka päivä, aamiaisesta iltapalaan. Itse tekeminen tarkoittaa, että laatu pystytään varmistamaan valmistusvaiheen jokaisessa kohdassa.

Hyvä ruoka on hyvää makua. Jos sinulla on hyvä maku, saatat olla etsimämme keittiövastaava! Hakijalta edellytämme kokin, tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta monipuolisista ravitsemusalan tehtävistä.

Hyvän työyhteisön resepti

Palvelukeskuksen keittiössä työskennellään aktiivisella ja positiivisella asenteella. Työntekijät ovat innostuneita ja sitoutuneita työhönsä.

Attendon henkilöstöetuihin kuuluvat edullinen henkilöstöruokailu sekä etuja mm. eri liikuntakeskuksiin ja vakuutuksista.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytetään, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Liity joukkoomme!

Jos et pelkää makua ja nautit itse tehdystä ruuasta, hae ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua ruuan kautta!

Lue lisää Attendosta ja käy katsomassa keittiöhenkilöstön uratarinat: https://attendokeittio.fi/rekry/ ja www.attendo.fi

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Olethan myös yhteydessä, mikäli Sinulla heräsi kysyttävää liittyen kyseiseen tehtävään.

Huomioimme ainoastaan järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.