(Poistunut julkaisusta)

Keittiövastaava, Shell HelmiSimpukka Ruutana
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018
Shell HelmiSimpukat ympäri Suomen tarjoavat hyvää ruokaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Olennainen piirre HelmiSimpukka-ravintoloissa on niiden hyvä sijainti, viihtyisyys sekä reipas ja iloinen palvelu. Shell HelmiSimpukassa voit kehittyä ravintola-alan vahvaksi ammattilaiseksi.Oletko energinen keittiön rautainen ammattilainen, joka on valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan? Valmistuvatko sinulta à la carte annokset sekä lounasruuat käden käänteessä? Ajetaanko ruokiasi syömään pidemmänkin matkan päästä?

Mikäli vastasit edellisiin kysymyksiimme kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Haemme nyt Shell HelmiSimpukka Ruutanan keittiömme kapteeniksi innostunutta ja osaavaa

KEITTIÖVASTAAVAAVastuualueesi

Keittiön vastuuhenkilönä huolehdit aseman yhteydessä toimivan HelmiSimpukka ravintolan pyörittämisestä ja takaat ruokailevien asiakkaiden täyden vatsan sekä tyytyväisyyden. Vastuullasi on keittiön kokonaistoiminnasta huolehtiminen ketjun konseptin huomioiden sekä palvelun ja ruokatuotteiden laatuvaatimusten tavoittaminen. Työtehtäviisi kuuluvat normaalien päivittäisten keittiötöiden lisäksi mm. tavaratilaukset ja inventaariot sekä keittiön omavalvonnan suunnittelu ja varmistaminen. Työ on itsenäistä ja halutessasi voit lisätä maustetta päiviisi salin puolen tehtävien muodossa.

Työ on kaksivuorotyötä työvuorojen painottuessa klo 7:30-22:15 välille.Menestyksen avaimet

Etsimämme henkilö on ennen kaikkea langat käsissään pitävä keittiön ammattilainen, jonka hermot pysyvät rautaisina kiireenkin keskellä. Olet energinen, ideoiva ja vastuuntuntoinen ja sinulta sujuu työskentely niin tiimissä kuin yksin toimiessasikin. Osaat toimia keittiössä itsenäisesti ja sinulta luonnistuu niin lounaiden ja à la carte -annosten loihtiminen kuin tilaustarjoilutkin.Tarjoamme sinulle

Meiltä saat vaihtelevaa ja ehdottoman monipuolista työtä sekä mahtavan työporukan ympärillesi. Pakettiin kuuluu myös suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut.

Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus kesän 2019 loppuun saakka ja kokopäiväinen (112,5h/3vk). Mikäli elämäntilanteeseesi sopisi paremmin pienempi tuntisopimus, voimme sopia kanssasi myös siitä.Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Mikäli palat halusta liittyä osaksi joukkoamme, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 20.3. oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön vuoropäällikkö Virpi Mannila-Laaka numerosta 040 163 9196. Tiedusteluajat arkisin klo 9-15 välillä.