(Poistunut julkaisusta)

Keittiövastaava ruokapalveluihin Keravalle
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020
Etsimme asiakkaallemme keittiövastaavaa pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 10.8.2020-7.2.2021. Mahdollisesti työ jatkuu pidempään. Viikkotyöaika 38,75 h / viikko.

Työtehtäviisi kuuluu keittiön toiminnoista vastaaminen. Vastuullasi on mm. elintarvikkeiden tukkutilaukset sekä pääruoan tilaus toisesta yksiköstä.

Sinulla tulisi olla alan koulutus tai riittävä työkokemus vastaavista tehtävistä, hygieniapassi sekä hyvä suomen kielen taito. Työssä tarvitaan myös hyvät tietotekniset valmiudet. Arvostamme erityisesti kokemusta kouluruokailuista ja erikoisruokavalioista.

Jos sinulta löytyy myös erinomaiset tiimityötaidot sekä joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä, ja lisäksi teet mielelläsi töitä eri ikäisten asiakkaiden parissa, laita hakemus ansioluetteloineen tulemaan oheisen linkin kautta jo tänään!

Lisätietoja työstä voi kysyä Ari Pajuselta, ari.pajunen@hryhtiot.fi

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat ruokapalvelu, keittiötyö, keittiö, kokki