(Poistunut julkaisusta)

Keittiövastaava päiväkodin ruokapalveluihin Keravalle
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019
Etsimme asiakkaallemme keittiövastaavaa pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokopäivätyötä ja työaika on kello 7:00-15:30 välillä.

Työtehtäviisi kuuluu keittiön toiminnoista vastaaminen. Vastuullasi on mm. elintarvikkeiden tukkutilaukset sekä pääruoan tilaus toisesta yksiköstä.

Sinulla tulisi olla alan koulutus tai riittävä työkokemus vastaavista tehtävistä, hygieniapassi sekä hyvä suomen kielen taito. Työssä tarvitaan myös hyvät tietotekniset valmiudet. Arvostamme erityisesti kokemusta koulu/päiväkotiruokailuista ja erikoisruokavalioista.

Jos sinulta löytyy myös erinomaiset tiimityötaidot sekä joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä, ja lisäksi teet mielelläsi töitä eri ikäisten asiakkaiden parissa, laita hakemus ansioluetteloineen tulemaan oheisen linkin kautta jo tänään! Työ alkaa välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Hakijan tulee toimittaa Rikostaustaote työsuhteen alkaessa.

Lisätietoja työstä voi kysyä Ari Pajuselta, ari.pajunen@hryhtiot.fi

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi

Avainsanat ruokapalvelu, keittiötyö