(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijöitä Tekme Oy:lle
Tekme Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018
Tekme Oy
Tekme Oy kuuluu Hämeenlinnan kaupunkikonserniin, ja olemme vahvasti mukana luomassa hyvää arkea kaupungin yli 66 000 asukkaalle, ja sen lisäksi tuhansille muille Kanta-Hämeen alueen asiakkaillemme.

Monialayrityksenä huolehdimme erilaisten kiinteistöjen siivous-, kiinteistönhoito-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista. Tarjoamme monipuolisia ateriapalveluita eri-ikäisten asiakkaiden makumieltymykset ja ravitsemustarpeet huomioon ottaen, ja helpotamme asiakkaidemme arkea käyttäjäpalveluihin kuuluvien asiointi-, toimisto-, viher-, vaihtomattopalveluiden avulla. Siivous- ja kiinteistöpalveluidemme sekä rakentamisen ammattilaiset huolehtivat ihmisten viihtyvyydestä aina sisätiloista pihapiireihin ja kiinteistöjen lähiympäristöihin. Logistiikkapalvelumme vapauttaa asiakkaillemme aikaa omaan palveluntuotantoon hoitaen koko logistiikkaketjun. Huolehdimme asiakkaan tarvitsemien tuotteiden kilpailutuksen, hankinnan, varastoinnin, kuljetukseen ja hyllytyksen. Linnan Ateriapalvelut Oy on osa Tekme perhettä.
Toimenkuva
Haemme Tekmelle Hämeenlinnan alueelle keittiötyöntekijöitä, kokkeja, ruokapalvelutyöntekijöitä ja henkilöitä astiahuoltoon eri mittaisiin sijaisuuksiin. Työtehtäviin kuuluu mm. ruoan esille laittoa, pakkausta ja ruoanvalmistustehtäviä sekä astiahuoltoa ja puhtaanapitotehtäviä. Työnkuva tarkentuu aina sovittaessa sijaistettavat vuorot.
Odotamme sinulta
Toivomme aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja/tai koulutusta, hygieniapassia sekä salmonellatodistusta. Myös sujuva suomenkielentaito on tehtävässä menestymisen kannalta välttämätöntä! Työvuoroja on tarjolla arkipäiville kuin myös viikonlopuille.
Muut tiedot
Jos kiinnostuit, täytä hakemus tai päivitä jo olemassa olevaa hakemustasi ja merkitse tämä paikka kiinnostavaksi! Toimi pikaisesti, sillä sijaisuuksia on koko ajan tarjolla!
Kesto
Sijaisuuksia sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Ida Syrjälä, ida.syrjala@vmp.fi, 0403075262
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2018 mennessä.