(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijöitä suurtalouskeittiöön
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakkaillemme kesätyöntekijöitä suurtalouskeittiöön Porvooseen. Työvuorot painottuvat yleensä arkiaamuille tai päiväsaikaan mutta satunnaisesti voi olla myös viikonloppuvuoroja. Työvuorot ovat pääsääntöisesti kokopäiväisiä.

Työtehtävät vaihtelevat asiakkaan tilauksen mukaan. Tehtävät ovat yleensä avustavia keittiötöitä, salityöskentelyä, kassatyöskentelyä tai tiskausta. Osaamisen mukaan voidaan katsoa juuri sinulle sopiva tehtävä.

Oma autoa et välttämättä tarvitse, sillä pääset työpaikalle julkisilla Porvoon keskustasta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Odotamme sinulta
Työntekijänä olet ahkera ja ripeä, jolle keittiöympäristö on omiaan. Olet hyvällä työmoraalilla varustettu henkilö ja nautit ravintola-alan monipuolisista tehtävistä. Edellytyksenä on se, että pystyt toimimaan itsenäisesti sekä ryhmässä. Lisäksi puhut sujuvaa suomenkieltä. Aikaisemmat työkokemukset lounasravintoloista tai vastaavista paikoista katsotaan eduksi.

Vaatimuksena keittiötöissä on hygieniapassi. Lisäksi vaaditaan työturvallisuuskortti, jonka hankkimisessa autamme sinua mielellämme.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla voi olla esim. ravintola-alan koulutus tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Kaikki alan työkokemus katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Oletko etsimämme henkilö? Siinä tapauksessa täytä pikaisesti avoin hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä CV hakemukseen. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan puitteessa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 numerosta 019 560 1600 tai sähköpostitse porvoo@vmp.fi.
Kesto
Kesätyö, mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Joni Juusola, porvoo@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.05.2019 mennessä.