(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijöitä Porvoon Kilpilahteen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme keittiötyöntekijöitä lounasravintoloihin Kilpilahden alueelle. Vuoroja on tarjolla vaihtelevasti ja ne ajoittuvat yleensä arkiaamuille tai päiväsaikaan mutta satunnaisesti voi olla myös viikonloppuvuoroja. Työvuorot ovat yleensä kokopäiväisiä.

Työtehtävät vaihtelevat asiakkaan tilauksen mukaan. Tehtävät ovat yleensä avustavia keittiötöitä, salityöskentelyä, kassatyöskentelyä tai tiskausta. Osaamisen mukaan voidaan katsoa juuri sinulle sopiva tehtävä.

Omaa autoa et välttämättä tarvitse, sillä Porvoosta pääsee Kilpilahteen julkisilla kulkuyhteyksillä. Työ sopii myös henkilöille, jotka hakevat lisätöitä vapaapäivilleen. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Odotamme sinulta
Työntekijänä olet ahkera ja ripeä, jolle hektinen ympäristö on omiaan. Olet hyvällä työmoraalilla varustettu henkilö ja nautit keittiötöistä. Lisäksi puhut sujuvaa suomenkieltä. Aikaisemmat työkokemukset lounasravintoloista tai vastaavista paikoista katsotaan eduksi.

Vaatimuksena on työturvakortti sekä suoritettu kulkulupakoulutus Kilpilahden alueelle. Näiden molempien kanssa autamme sinua mielellämme.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla voi olla esim. ravintola-alan koulutus tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Kaikki alan työkokemus katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Oletko etsimämme henkilö? Siinä tapauksessa täytä pikaisesti avoin hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä CV hakemukseen. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan puitteessa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 numerosta 019 560 1600 tai sähköpostitse porvoo@vmp.fi.
#contactforum
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Joni Juusola, porvoo@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.01.2019 mennessä.