(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijöitä keskussairaalalle Palmia Oylle
Palmia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Palmia Oy

Toimenkuva
Haemme useita työntekijöitä Hämeenlinnan keskussairaalalle monipuolisiin eri keittiöalan työtehtäviin. Työtä on tarjolla keittiön avustavissa tehtävissä ja astiahuollossa, mutta työtehtävät voivat vaihdella asiakasyrityksemme tarpeiden mukaan. Työ on pääsääntöisin arkipäivisin tapahtuvaa, mutta viikonlopputyötäkin on tarjolla. Tarjolla on pidempiaikaisista sijaisuuksista, päivän tai kahden keikkoihin.

Odotamme sinulta
Hakemamme tekijä on energinen ja joustava keittiöalan osaaja. Haemme myös reippaita työntekijöitä astiahuoltoon, jossa et tarvitse aiempaa kokemusta. Astiahuollon työtehtävissä reipas asenne ratkaisee. Työajat vaihtelevat klo 6-19 välillä.

Muut tiedot
Rekrytoinnin hoitaa Eezy VMP Hämeenlinna. Heräsikö sinulla kysyttävää? HR-asiantuntija Ida Syrjälä antaa mielellään lisätietoja ma-pe klo 9-15 välisenä aikana, puh. 0403075262 / hameenlinna@vmp.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti osoitteessa vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus Eezy VMP:llä, soita toimistollemme ja kerro kiinnostuksestasi tehtävään.

Kesto
Asiakkaan tarpeen mukainen

Lisätietoja
Ida Syrjälä, hameenlinna@vmp.fi, 0403075262

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 08.07.2020 mennessä.