(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijöitä Juveneksen ravintoloihin
JUVENES-YHTIÖT OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Hei huipputyyppi! Haemme Vaasan kampusalueen Mathilda ja Alere -ravintoloihin ahkeria ja huumorintajuisia keittiötyöntekijöitä, haluaisitko sinä olla osaa tätä superjengiä? Työt alkavat syyskuun alussa ja tarjoamme noin 80-90h/3vko -sopimusta.

Työhön sisältyy tiskausta, salaatin tekoa ja keittiön siisteydestä huolehtimista. Tämä mahtava työympäristö on vaihteleva ja positiivisuutta täynnä! Työtä tehdään Aleressa ma-pe 08:30-14:30 ja Mathildassa ma-pe 11:00-16:30. Näiden vuorojen lisäksi meillä on mahdollisuus tarjota sinulle lisävuoroja omien toivomuksiesi mukaisesti.

Toivomme että sinä olet huumorintajuinen ja valmis työskentelemään monipuolisessa tehtävässä ja työympäristössä, onhan sinulla myös reipas asenne! Toivomme sinulta joko ravintola-alan koulutusta tai kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Jos vielä hygieniapassi ja salmonellatodistus löytyvät tasataskussasi se on iso plussa.

Miksi sinun kannattaisi tähän hakea? Juvenes tarjoaa sinulle kiinnostavan ja haastavan työpaikan ja mahdollisuuden kehittyä urallasi kasvavassa yrityksessä. He tarjoavat myös henkilökunnalleen hyvät henkilökuntaedut.

Oletko etsimämme henkilö? Hae jo tänään, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!