Keittiötyöntekijöitä HKScanille Vantaan tuoreateriakeittiöön
HKScan Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2021

Maistuvampaa elämää - tänään ja huomenna 
 

Lähde mukaan aitiopaikalle innovatiiviseen ja uudistuvaan ruokamaailmaan! 
 
HKScan Finland Vantaan yksikössä työskentelee n. 500 ruoka-alan ammattilaista. Yhtiömme strategian mukainen muutos lihatalosta ruokataloksi näkyy vahvasti toiminnassamme. Yksikössä valmistetaan lihavalmisteita ja valmisruokaa. Tuotannon työtehtävissä työskentelet koko ruoan valmistuksen eri prosesseissa. 
Tunnetuimpia Vantaalla valmistettavia tuotteitamme ovat mm. Sininen Lenkki, maistuvat meetvurstit sekä Via-ateriat. Nyt haemme uuteen Tuoreateriakeittiöön työntekijöitä! 
 
Uudessa tuoreateriakeittiössä on erilaisia työtehtäviä aina ruoanvalmistuksesta pakkaamiseen. Tällä osastolla tuoreet raaka-aineet valmistetaan herkulliseksi ateriaksi, jonka kuluttaja voi napata kaupan ateriatiskiltä tai kylmäkaapista mukaan. Työ on 2-vuorotyötä, jossa voit olla viikonloput vapaalla, eikä öitä tarvitse käyttää työntekoon. Etsimme niin kokkeja, keittiöapulaisia ja pakkaajia joten jos sydämesi sykkii ruoalle, hae mukaan! 
 
Palkkaamme tällä hetkellä uutta henkilöstöä määräaikaisiin (40h/viikko) työsuhteisiin. Töitä on tarjolla ainakin syyskuun 2022 alkuun asti, aloitus sopimuksen mukaan, vaikka heti tammikuussa!
 
Jos tulisit osaksi HKScanin Vantaan tiimiä, niin mitä voit odottaa meiltä? 

 • Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä innostavassa ympäristössä tunnettujen tuotemerkkien parissa. 
 • Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. 
 • Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä. 
 • Innostavan työympäristön, työpaikkaruokalan sekä henkilökuntaetuja 
 • Saat tarvittavan koulutuksen tehtävään sekä hygieniapassin mikäli sitä sinulla ei ole 
 • Mahdollisuuden työskennellä muilla tuotannon osastoilla 
 • SEL:n työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen   

Tuoreateriakeittiön tiimi puolestaan odottaa sinulta: 

 • Reipasta asennetta ja otetta työn tekemiseen 
 • Tiimityötaitoja
 • Huolellisuutta, tarkkuutta ja vastuullisuutta 
 • Rutiininsietokykyä sekä valmiutta fyysiseen työhön 
 • Suomen kielen taitoa 
 • Arvostamme myös kykyä toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti 
 • Keittiötausta ja kokemus ruoanlaitosta on etu, kerrothan hakemuksessa niistä enemmän

 

Lisätietoja 

Jos kiinnostuit ja haluat osaksi Vantaan HKScanin mukavaa työyhteisöä, niin laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian! Aloittamaan pääset sopimuksen mukaan ja haastattelut aloitamme heti. 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Työpaikkana HKScan on savuton. 

Työnteko tuotannossa edellyttää negatiivisen salmonellatodistuksen ja hygieniapassin, nämä voit tarvittaessa saada HKScanin kautta 

Meillä HKScanilla henkilöstön hyvinvointi ja työturvallisuus ovat tärkeä osa jokapäiväistä toimintaa. Panostamme henkilöstön viihtyvyyteen ja siihen, että töihin on kiva tulla joka päivä. Me ollaan laatu -toimintamalli näkyy niin tuotelaadussa, kuin toimintamme kehittämisessä. Yksikössämme tavoitteellinen kehittäminen on meidän jokaisen tehtävä - rennolla asenteella tavoitteellisesti yhdessä tehden. #safetyfirst #bettertogether #wecare 

Lähetä hakemuksesi alla olevan HAE-painikkeen kautta!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot