(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijän sijaisuus palvelutaloon
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Oletko parhaimmillasi keittiötyön touhussa, jossa arkipäiväsi kuluvat laadukkaiden raaka-aineiden parissa, suussa sulavia aterioita sekä kahvilatuotteita valmistaen. Tässä työtehtävässä pääset ilahduttamaan suurta määrää ruokailijoita keittiötaidoillasi ja vaikuttamaan ravitsevan ateriapalvelun syntymiseen omalta osaltasi. Etsimme nyt muutamia mestarikokkeja tai -leipureita määräaikaisiin sijaisuuksiin ikäihmisten hoiva- ja palveluasumisen pariin pääkaupunkiseudulle.

Työnkuvaus:

Työsi koostuu monipuolisesti eri tyyppisistä keittiötyötehtävistä aina ruoan esivalmistelusta itse tarjoiluhetkeen tai päivän päätteeksi keittiön sulkemiseen. Huolehdit päivittäin palvelutalon keittiön omavalvontasuunnitelman toteuttamisesta ja keittiötilojen puhtaanapidosta. Työkohteissa ympärilläsi häärii jatkuvasti myös muu innostunut ja ravitsemustyöstä nauttiva työtiimi. Työkohteestasi riippuen työ voi olla arkipainotteista tai sisältää myös viikonloppuvuoroja. Työn aloitus sovitaan joustavasti työntekijän toiveiden mukaisesti.  

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla ravitsemusalan- tai ruokapalveluiden ammattitutkinto tai aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, myös hygienia- ja anniskelupassi katsotaan työnhakijan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Kohde tarjoaa sinulle monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, joissa pääset käyttämään omaa luovuuttasi päivittäin. Työsuhteen alussa sinut perehdytetään kattavasti tehtäviisi ja uuteen työtiimiin. Me WorkPowerilla haluamme maksaa sinulle myös hyvän korvauksen tekemästäsi työstä ja olla tukenasi koko sijaisuuden ajan. Meidän iloinen HR-tiimimme onkin aina yhden puhelinsoiton päässä mieltäsi askarruttavissa työasioissa.

Hakuprosessi: 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi nettisivujemme kautta tai olet minuun WhatsAppin kautta yhteydessä puh. 044 740 0024. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

puh. 044 740 0024