Keittiötyöntekijä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Haemme nyt  KEITTIÖALAN TYÖNTEKIJÖITÄ  Rovaniemelle.

Keittiötyöntekijöitä haussa, eri tehtäviin. Astiahuoltajia,keittiöapulaisia, ruokapalvelutyöntekijöitä, tarjoilijoita, kokkeja.

Kohteina ovat mm. koulut, päiväkodit ja oppilas- sekä henkilöstöravintolat.  Työtehtävät määräytyvät osaamisen mukaan ja ajoittuvat pääasiallisesti arkipäiville. Muutamassa kohteeessa on tarjolla myös viikonlopputöitä. 

Arvostamme iloista asennetta ja innokkuutta sekä rohkeutta työskennellä eri kohteissa. 

Tarjoamme sinulle monenlaisia työympäristöjä ja esim. keikkalaisena voit itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Kohteisiin voi myös työllistyä vakituisesti tai määräaikaisesti, valintasi mukaan. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote, siten kuin laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisessä edellyttää, hygieniapassi sekä negatiivinen salmonella todistus. Työsopimus astuu voimaan, kun dokumentit on esitetty.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Ota rohkeasti yhteyttä, sillä osassa tehtäviä ei vaadita alan kokemusta. Haastattelemme ja valitsemme tekijöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja työstä antaa HR-konsulttimme Erja Elonen p. 040 551 8551, erja.elonen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot