Keittiötyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

Keittiötyöntekijöitä keikkatöihin Riihimäelle

Etsitään keittiötyöntekijöitä tekemään keikkoja Riihimäellä. Keikkoja on tarjolla jo kesän aikana ja työmäärä lisääntyy syksymmällä huomattavasti. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työt mahdollista aloittaa heti.

Mitä odotamme hakijalta

Toiveemme on, että omaat ainakin vähän keittiöalan kokemusta. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys vaan se katsotaan eduksi. Hygieniapassi on töiden kannalta pakollinen, jos et kuitenkaan passia omista voit sen hankkia meidän kauttamme.

Mitä tarjoamme ja palkka

Tarjoamme sinulle töitä valinnan vapaudella. Työnkuva sopii hyvin henkilölle, joka haluaa tehdä keikkaluontoista työtä ilman sitoumusta. Tarjoamme sinulle keikkoja aina kun niitä ilmenee ja saat itse valita mitä haluat ottaa vastaan. Palkkaus on avain-työehtosopimuksen mukainen.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika

Voit hakea tätä työtä sivustomme kautta tai laittamalla hakemuksen osoitteeseen joona.vuontisjarvi@eezy.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä:

Joona Vuontisjärvi

HR-koordinaattori

Eezy VMP

040 5100 180

joona.vuontisjarvi@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1485146
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hausjärvi, Hämeenlinna, Loppi, Riihimäki, Uusimaa, Hyvinkää