(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijä
Go On Hämeenlinna

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

KEITTIÖTYÖNTEKIJÄ

Etsimme keittiötyöntekijää monipuolisiin tehtäviin. Sinulla on kokemusta esimerkiksi keittiöapulaisen, pikaruokalatyöntekijän tai kokin tehtävistä, tai olet muuten hankkinut tarvittavan keittiöosaamisen. Keittiötehtävien lisäksi saat monipuolisuutta päivääsi työskentelemällä tarvittaessa välillä myös kassalla tai myymälässä.

Monipuolinen kokemus keittiötehtävistä sekä kassatyöskentelystä edesauttaa tehtävien nopeaa omaksumista, mutta tärkeintä on kuitenkin asenteesi. Nautit uuden oppimisesta, kiireestä ja asiakastyöskentelystä, eikä hymysi hyydy pienen paineen keskelläkään. Hyvä fyysinen kunto edesauttaa työssä jaksamista. Työ on osa-aikaista. Työt voivat sijaita missä tahansa Hämeenlinnan talousalueella, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi.

 

Edellytämme:

- Ainakin pienehköä keittiöalan kokemusta (luemme eduksesi kassatyöskentelytaidon)

- Luotettavuutta ja itsenäistä työotetta

- Aurinkoista asiakaspalveluasennetta

- Hyvää fyysistä kuntoa

 

Tarjoamme:

- Monipuolisen, vastuullisen kesätyön

- Viihtyisän ja kannustavan työympäristön

 

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Palkkaus: TES

Työsuhteen kesto: 1-3kk, mahdollisuus jatkoon

 

Lähetä hakemuksesi osoitteessa: www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä, sekä oman auton käyttömahdollisuudestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antavat HR-asiantuntija Linda Törmä, puh 0400 884889.