(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020
Go On Oulu etsii Pudasjärven talousalueelle asiakaspalvelutaitoista

KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ

Etsimme asiakkaallemme asiakaspalvelutaitoista keittiötyöntekijää. Pystyt työskentelemään keittiössä lounaan valmistelun merkeissä. Sinulla on kokemusta esimerkiksi suurtalous- tai lounaskokin tehtävistä, tai olet muuten hankkinut tarvittavan keittiöosaamisen. Työtehtäviisi kuuluvat keittiötehtävien lisäksi asiakaspalvelu, kassanhoito, hyllytys sekä muut myymälätyöskentelyyn liittyvät tehtävät.

Toivomme sinulla olevan kokemusta sen verran, että pystyt itsenäiseenkin työskentelyyn. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi. Nautit kiireestä ja asiakastyöskentelystä, eikä hymysi hyydy pienen paineen keskelläkään. Hyvä fyysinen kunto edesauttaa työssä jaksamista. Työ on osa-aikaista, noin 30h/vko. Työt alkavat toukokuun alusta ja kestävät kesän loppuun saakka.

Edellytämme:
- Keittiöalan kokemusta
- Luotettavuutta ja itsenäistä työotetta
- Aurinkoista asiakaspalveluasennetta
- Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme:
- Kesätyön, jossa saat sopivasti vastuuta ja monipuolisia työtehtäviä
- Viihtyisän ja kannustavan työympäristön

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä
Palkkaus: TES
Työsuhteen kesto: 3-6 kk

Lähetä hakemuksesi osoitteessa: www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella pystyt työskentelemään ja millä ajankohdalla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antaa HR-asiantuntija Anu Vähäsöyrinki, puh 040 058 0352 sekä Ulla Kolehmainen, puh. 044 330 8824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.