(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Haemme asiakasyrityksellemme lounaskahvilaan Kokkolaan ahkeraa

KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu lounaskahvilan lounasruokien valmistus.  

Odotamme reipasta ja iloista asennetta. Olet huolellinen, joustava ja innostunut tekemään hyvää ruokaa sekä sinulla on voimassa oleva hygieniapassi. Toivomme työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai olet voinut hankkia kokemuksen vapaa-ajallasi ruokaa laittamalla. Arvostamme työ- ja elämänkokemusta.

Tarjoamme sinulle aluksi 6 kuukauden työsuhteen jonka jälkeen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Mielenkiintoisen työn vähintään 8-16 h / viikossa ja työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.12.2019 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Lisätietoja antaa henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai henkilöstökonsultti Amanda Rytioja puhelin 044 272 6531 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.