(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme ruokaravintolaan positiivisia ja työhön tarttuvia keittiötyöntekijöitä. Työtehtäviin kuuluu kassan käyttö, astiahuolto, salaattien valmistus, ruoan esillepano ja muut keittiön avustavat työt. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa klo 7-20 välisenä aikana. Työaika on 25.9.-10.10.2019. Jatkossa tehtävään valituilla on mahdollisuus työskennellä keikkaluonteisesti myös muissa asiakasyrityksen toimipisteissä.
Odotamme sinulta
Katsomme eduksi alan koulutuksen ja/tai kokemuksen vastaavista työtehtävistä. Työssä vaaditaan työturvallisuuskortti. Tarvittaessa voimme avustaa työturvallisuuskortin hankinnassa. Arvostamme hakijalla reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan.
Muut tiedot
Näyttämällä osaamisesi ja omaamalla hyvän asenteen, sinun on mahdollista työskennellä myös jatkossa VMP:n kautta sekä saada mahdollisuuksia pidempiaikaisiin tai vakituisiin työtehtäviin.

Tunnistitko itsesi? Hae tätä paikkaa täyttämällä työhakemuksesi viipymättä os. www.vmp.fi tai jos jo olet hakijana VMP:llä, merkitse työpaikka kiinnostavaksi ja soita toimistollemme puh. (05) 535 4344 päivittääksesi tietosi ajan tasalle. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Kesto
aluksi 2 viikkoa, myöhemmin tarvittaessa töihin kutsuttava
Lisätietoja
Mari Palojärvi, mari.palojarvi@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.09.2019 mennessä.