(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019

Haluatko töihin monien mahdollisuuksien taloon?


Etsimme nyt KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ Espoon Otaniemeen. Tarjoamamme palvelut sisältävät lounasravintolan, kokous- ja edustustarjoilut ja kahvilapalvelut.


Tässä roolissa vastuullasi on salaattien ja kahvilatuotteiden valmistus sekä kylmäkön apuna toimiminen. Toimit asiakasrajapinnassa ja osaat tarvittaessa käyttää myös kassaa. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 6-18 välillä, mutta vuoroja voi olla satunnaisesti myös viikonloppuisin. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.


Etsimällämme osaajalla on kokin ammattitutkinto, catering-alan perustutkinto tai työn kautta hankittu osaaminen vähintään 1 vuoden ajalta vastaavista tehtävistä. Voit olla vastavalmistunut, urasi alussa oleva kokki. Organisoit työtä näppärästi, toimit kiireenkin keskellä ketterästi ja sinulla on kunto kohdallaan. Tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, kaikki muu kielitaito katsotaan eduksesi. Sinulla on positiivinen asenne, hymy herkässä ja asiakas on sinulle aina ykkönen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittää ravintolan toimintaa. Tehtävässä saat organisaation tuen taaksesi ja mahdollisuuden kehittää myös itseäsi ja osaamistasi. Kurkkaa ISS:llä vuoropäällikkönä työskentelevän Lazaron tunnelmia: https://www.youtube.com/watch?v=WrtzMoyTaiE

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Tule osaksi mainiota työporukkaamme ja mukaan matkallemme maailman parhaaksi palveluyritykseksi täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.5.2019. Tehtävään valittavalle henkilölle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, jonka läpäisy on edellytys työsuhteelle.ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.


-ISS on savuton työpaikka-