(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018
StaffPoint on merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä.
Työntekijämme ovat ammattitaitoisia, ammattiylpeitä ja motivoituneita alan moniosaajia - löytäisitkö kenties sinä uuden työpaikan StaffPointin asiakasyrityksestä, Kajaanista?

Etsimme nyt ripeitä RAVITSEMUSTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaidemme henkilöstöravintoloiden keittiöille.

Osaathan työskennellä ravitsemustyöntekijänä, astiahuoltajana, keittiö- tai saliapulaisena.
Työaika ajoittuu arkipäiviin Ma-Pe välille ja lähinnä kiireiseen lounasaikaan.
Työtunnit vaihtelevat 4-8 tunnin välillä.
Työn luonne on tarvittaessa töihin kutsuttavaa.
Työt aloitetaan asiakkaidemme toimeksiantojen mukaisesti.

Työ soveltuu silloin tällöin työtä haluavalle tai työstä voi muodostua kokoaikainen ja pitkäaikainen työsuhde niin halutessasi. Räätälöimme töitä juuri Sinun toiveesi mukaisesti. Mahdollista nyt liittymisesi huikeaan staffilaisten joukkoon laittamalla meille hakemuksesi.

Edellytämme sinulta:
- keittiöalan koulutusta tai
- aikasempaa keittiöalan työkokemusta
- ripeyttä ja oma-aloitteisuutta
- hygieniapassia ja salmonellatodistusta
- suomenkielen taitoa

Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta
- hyvän perehdytyksen
- mahdollisuuden jatkaa pitempäänkin
- mukavat työkaverit

Lisätiedot:
Pirkko Tieva-Korhonen
pirkko.tieva-korhonen@staffpoint.fi
045-670 7423

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi
ja täytä hakemus huolellisesti, liitä CV
sekä suosittelijasi yhteystietoineen hakemukseesi.

Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin,
mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.