(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijä
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2018
Esperi Koti Tyrni sijaitsee Tyrnävän hyvinvointikeskittymässä. Tyrni tarjoaa kodin 16 kehitysvammaiselle henkilöille. Kodissa tarjotaan tukea ja ohjausta myös hyvin vaikeasti kehitysvammaisille henkilöille ja heidän perheilleen. Arjessa on käytössä vaihtoehtoiset kommunikaatiomenetelmät. Asukkaille järjestetään yksilöllistä päivätoimintaa, esimerkiksi askartelua ja leivontaa. Isolla pihalla voi ulkoilla turvallisesti ympäri vuoden. Kesällä herkutellaan grillikatoksessa. Asukkaat pääsevät osallistumaan yhteiskunnantoimintaan esimerkiksi kylällä asioiden ja käymällä Tahkokankaan järjestämissä musiikkitapahtumissa. Tyrnissä on myös joka viikko suosittu retki lähiympäristöön joko taksilla tai kävellen.

Haemme mukaan osaavaan joukkomme innokasta, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ tuntityöhön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.7.2018-19.8.2018. Työ on luonteeltaan päivätyötä.

Työtehtävät koostuvat mm. ruuan valmistuksesta, astiahuollosta ja asiakaspalvelusta. Valittavalta henkilöllä tulee olla keittiöalan peruskoulutus ja hygieniapassi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Konola, hanna.konola@esperi.fi, 044 531 9617.Hakuaika päättyy 31.05.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.