(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijä Yläkemijoen alueelle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Etsitkö töitä ateriapalvelualalta? Olisitko sinä etsimämme apu keittiötehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ asiakkaamme tilausravintolaan.

Työtehtäviisi  kuuluu keittiön avustavat tehtävät kokin sekä saliapulaisen kaverina joita ovat mm. ruoanlaitto, leipominen, sali, pöytien blokkaus sekä tarjoilu. Anniskelua ei kohteessa ole.

Työkohde sijaitsee Yläkemijoen alueella, n. 70km Rovaniemeltä. Tarjolla on kokopäivätyö tasoitusjärjestelmällä;tilauksista johtuen välillä tehdään pitkääkin päivää. Pääasiallisesti työt ajoittuvat lounasaikaan ja alkavat n. klo 06-7 aikoihin. Kohteessa on myös yöpymismahdollisuus.

Erityisen tärkeää meille on että kykenet joustavaan työskentelyyn sekä omaat itsenäisen otteen ja olet kiinnostunut keittiötyöstä. Aikaisempi työkokemus alalta sekä alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä edellytämme hygieniapassia.

Hae paikkaa pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja työ on mahdollista aloittaa pikaisestikin. Lisätietoja saat toimistoltamme ark klo 8-16 erja.elonen@personalhuset.fi / 040 551 8551Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi