(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijä suurtalouskeittiöön
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Etsimme asiakkaallemme

Keittiötyöntekijää henkilöstöravintolaan.

Keittiön puolella työtehtävät koostuvat raaka-aineiden esikäsittelystä, lämpimän ruuan ja lisäkkeiden valmistamisesta sekä astiahuollosta ja keittiön yleisistä puhtaanapitotöistä

Työtehtävät edellyttävät aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja/ tai työkokemusta erilaisista ravintola-alan tehtävistä. Sopivana koulutuksena tehtäviin katsotaan catering-alan perustutkinto, catering-alan palveluvastaavan tutkinto tai suurtalouskokin tutkinto.

Työ tehdään tuntityönä asiakkaamme toimeksiantojen mukaan noudattaen alan työehtosopimusta. Työkomennukset ovat yleensä 2-5 päivän mittaisia


Edellytämme sinulta

- hygieniapassia ja voimassaolevaa salmonellatodistusta
- kykyä työskennellä kiireen keskellä ja työstää useampaa asiaa samaan aikaan
- reipasta asennetta ja tiimityötaitoja


Tarjoamme sinulle

- arkipäiviin painottuvan päivätyön
- mahdollisuuden työllistyä myös vakituisesti
- vahvan organisaation tuen taaksesi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy työnhakijaksi nettisivuillamme (www.staffpoint.fi) ja täytä hakemus huolellisesti, liitä myös ansioluettelo hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot.


Lisätietoja

Katri Kiilo
Rekrytointikonsultti, Tampere
StaffPoint Oy || Hämeenkatu 20, 4. krs || 33200 TAMPERE
040 1662 310
katri.kiilo@staffpoint.fi | www.staffpoint.fi