(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijä, Sodankylä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018
StaffPoint on merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä. Työntekijämme ovat ammattitaitoisia, ammattiylpeitä ja motivoituneita alan moniosaajia - löytäisitkö kenties sinä uuden uran StaffPointin asiakasyrityksestä?

Etsimme nyt työntekijöitä henkilöstöravintoloiden keittiöihin Sodankylään!

Etsimämme henkilöt voivat työskennellä ravitsemustyöntekijänä, astiahuoltajana, keittiö tai sali apulaisena sekä linjastotarjoilijana. Työaika henkilöstöravintoloissa ajoittuu lähinnä arkipäivien kiireiseen lounasaikaan. Työpäivän pituus vaihtelee 4-8 tunnin välillä. Toimipaikat saattavat vaihdella eri viikonpäivinä.


Edellytämme sinulta

- aikaisempaa työkokemusta keittiötehtävistä
- ripeyttä ja oma-aloitteisuutta
- hygieniapassia
- valmiutta kulkemaan eri kaupungin osissa töissä
- suomenkielen taitoa


Tarjoamme sinulle

- mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta
- hyvän perehdytyksen
- mahdollisuuden päästä kehittymään jatkossa myös haastavampiin tehtäviin
- mukavat työkaverit


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi
ja täytä hakemus huolellisesti, liitä CV
sekä suosittelijasi yhteystietoineen hakemukseesi.

Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin,
mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Leea Alakunnas
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy, Rovakatu 26 A 15 B, 96200 ROVANIEMI
020 7206 662, vaihde 030 0472 000
leea.alakunnas@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi