(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijä S-Herkkukeittiöön
S-Herkkukeittiö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

SOK:n tytäryhtiö S-Herkkukeittiö Oy on Vantaan Viinikkalassa toimiva herkkukeittiö. S-Herkkukeittiöllä valmistetaan käsityönä korkealaatuisista raaka-aineista valmisruokaa ja valmisruoka-annoksia.

Haemme nyt Herkkukeittiön tulevaan syksyyn keittiötyöntekijöitä!

Työssäsi osallistut Food Market Herkkujen valmisruokien valmistukseen. Raaka-aineiden laatu, esillepano ja hyvä maku on niitä asioita joihin täällä panostetaan! Näiden herkkujen valmistuksessa volyymit ovat suuria ja tulet työskentelemään vuorotyössä. Edellytämme siksi sinulta tehtävään alaan sopivan koulutuksen lisäksi käytännön ammattitaitoa ja kykyä laadukkaaseen, tarkkaan työskentelyyn. Tärkeintä kuitenkin on, että olet hyvä tyyppi joka työskentelee saumattomasti osana tiimiä etkä säikähdä hektistäkään työtahtia. Työskentelykieli on suomi, joten suomenkielen sujuva puhuminen ja ymmärtäminen on välttämätöntä.

Tämä monipuolinen työtehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä keittiö-alan vahvaksi osaajaksi, joten tartu tilaisuuteen! Työt alkavat mahdollisimman pian ja tätä kautta sinulla on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työhön. Tarjolla on 67,5h/3vko:ssa. Tämän lisäksi etsimme henkilöitä jotka voivat työskennellä joustavasti arkipäivisin satunnaisissa vuoroissa. Työ on vuorotyötä korkean hygieniatason toimipisteessä. Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen .Työtehtävä edellyttää hygieniapassia ja negatiivista salmonella todistusta.

Delicious! Käänny kauhan varresta hetkeksi ja laita hakemus tulemaan niin varmistetaan sinulle makea työpaikka!

Liitäthän hakemukseesi työ- ja opiskelutodistukset.