(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijä (Pudasjärvi)
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020

Go On Oulu etsii Pudasjärven talousalueelle asiakaspalvelutaitoista

KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ

Sinulla on kokemusta esimerkiksi suurtalous- tai lounaskokin tehtävistä, tai olet muuten hankkinut tarvittavan keittiöosaamisen. Pystyt työskentelemään keittiössä lounaan valmistelun merkeissä. Työtehtäviisi kuuluvat keittiötehtävien lisäksi asiakaspalvelu, kassanhoito, hyllytys sekä muut myymälätyöskentelyyn liittyvät tehtävät.

Toivomme sinulla olevan kokemusta sen verran, että pystyt itsenäiseenkin työskentelyyn. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi. Nautit kiireestä ja asiakastyöskentelystä, eikä hymysi hyydy pienen paineen keskelläkään. Työ on osa-aikaista, noin 30h/vko. Työt alkavat kesäkuun lopussa (aloitus sovittavissa myös erikseen) ja kestävät kesän loppuun saakka, jatko on mahdollinen.

 

Edellytämme:

- Keittiöalan kokemusta

- Luotettavuutta ja itsenäistä työotetta

- Aurinkoista asiakaspalveluasennetta

- Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme:

- Kesätyön, jossa saat sopivasti vastuuta ja monipuolisia työtehtäviä

- Viihtyisän ja kannustavan työympäristön

 

Työ alkaa: kesäkuun loppupuolella tai sopimuksen mukaan

Palkkaus: TES

Työsuhteen kesto: 1-3kk, mahdollisuus jatkoon

 

Lähetä hakemuksesi osoitteessa: www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi, millä ajankohdalla pystyisit työskentelemään. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antavat HR-asiantuntija Anu Vähäsöyrinki, puh 040 058 0352 sekä Ulla Kolehmainen, puh. 044 330 8824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.