Keittiötyöntekijä Palmia Oy
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2021

Haemme useita työntekijöitä Hämeenlinnan alueelle monipuolisiin eri keittiöalan työtehtäviin. Työtä on tarjolla keittiön avustavissa tehtävissä ja astiahuollossa, mutta työtehtävät voivat vaihdella asiakasyrityksemme tarpeiden mukaan. Työ on pääsääntöisin arkipäivisin tapahtuvaa, mutta viikonlopputyötäkin on tarjolla. Tarjolla on pidempiaikaisista sijaisuuksista, päivän tai kahden keikkoihin.

Hakemamme tekijä on energinen ja joustava keittiöalan osaaja. Haemme myös reippaita työntekijöitä astiahuoltoon, jossa et tarvitse aiempaa kokemusta. Astiahuollon työtehtävissä reipas asenne ratkaisee. Työajat vaihtelevat klo 6-19 välillä.

Rekrytoinnin hoitaa Eezy VMP Hämeenlinna. Heräsikö sinulla kysyttävää? HR-asiantuntija Ida Syrjälä antaa mielellään lisätietoja ma-pe klo 9-15 välisenä aikana, puh. 0403075262 / hameenlinna@vmp.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti osoitteessa vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus Eezy VMP:llä, soita toimistollemme ja kerro kiinnostuksestasi tehtävään.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot