(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijä (Oulun talousalue)
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020

Go On Oulu etsii Oulun talousalueelle asiakaspalvelutaitoisia

KEITTIÖTYÖNTEKIJÖITÄ

Etsimme keittiötyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin liikenneasemille ympäri Oulun talousaluetta. Sinulla on kokemusta esimerkiksi keittiöapulaisen, pikaruokalatyöntekijän tai kokin tehtävistä, tai olet muuten hankkinut tarvittavan keittiöosaamisen. Keittiötehtävien lisäksi saat monipuolisuutta päivääsi työskentelemällä tarvittaessa välillä myös kassalla tai myymälässä.

Monipuolinen kokemus keittiötehtävistä sekä kassatyöskentelystä edesauttaa tehtävien nopeaa omaksumista, mutta tärkeintä on kuitenkin asenteesi. Nautit uuden oppimisesta, kiireestä ja asiakastyöskentelystä, eikä hymysi hyydy pienen paineen keskelläkään. Hyvä fyysinen kunto edesauttaa työssä jaksamista. Työ on osa-aikaista. Työt voivat sijaita missä tahansa Oulun talousalueella, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi. Pystythän työskentelemään liikenneasemien aukioloaikojen puitteissa.

 

Edellytämme:

- Ainakin pienehköä keittiöalan kokemusta (luemme eduksesi kassatyöskentelytaidon)

- Luotettavuutta ja itsenäistä työotetta

- Aurinkoista asiakaspalveluasennetta

- Hyvää fyysistä kuntoa

 

Tarjoamme:

- Monipuolisen, vastuullisen kesätyön

- Viihtyisän ja kannustavan työympäristön

 

Työ alkaa: kesäkuun loppupuolella tai sopimuksen mukaan

Palkkaus: TES

Työsuhteen kesto: 1-3kk, mahdollisuus jatkoon

 

Lähetä hakemuksesi osoitteessa: www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä, sekä oman auton käyttömahdollisuudestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antavat HR-asiantuntija Anu Vähäsöyrinki, puh 040 058 0352 sekä Ulla Kolehmainen, puh. 044 330 8824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.