(Poistunut julkaisusta)

Keittiötyöntekijä, Leijona Catering, Kajaani
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020
Etsimme asiakkaallemme Kajaaniin reipasta keittiötyöntekijää.

Voit olla vastavalmistunut tai jo pidemmän työkokemuksen omaava keittiön ammattilainen. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia! Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat arvostaa asiakasta. Sinulla on joustava palveluasenne ja tuot työn ilon keittiöön.

Monipuolisiin keittiötyöntekijän tehtäviin kuuluu linjaston hoitoa, keittiön avustavia töitä, astiahuoltoa sekä kassatehtäviä asiakaspalvelua unohtamatta. Työvuorot sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle klo 05.00-21.00 välisenä aikana sekä aamu- että iltavuoroissa. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön työpaikan sijainnin vuoksi.

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa TESiä.


Edellytämme sinulta

- soveltuvaa ravintola-alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
- hyvää paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä tehokkaasti kiireisessä työympäristössä
- hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on fyysisesti vaativaa
- hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

- monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
- töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
- mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja työllistyä myös pidemmäksi aikaa
- vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä.


Lisätietoja

Mikko Nieminen
Asiakkuuspäällikkö Horeca
StaffPoint Oy | Puijonkatu 14B. (2krs.) | 70100 Kuopio
p. 04578816624
mikko.nieminen@staffpoint.fi