Etsimme nyt asiakkaallemme Kruunu Herkulle (Juva)
KEITTIÖTYÖNTEKIJÖITÄ
kylmän keittiön tehtäviin
Työt alkavat mahdollisimman pian aikataulujesi mukaisesti ja kestävät ainakin 19.8.2022 saakka.
Kylmässä keittiössä työskennellään nimensä mukaisesti viileissä olosuhteissa. Valmistettavia tuotteita ovat esimerkiksi erilaiset salaatit ja tunnetut wrapit. Mahdollisen kokemuksesi ruuanlaitosta katsomme eduksi. Työtehtävät edellyttävät hyvää kuntoa.
Työajat ovat pääasiassa arkisiin klo 6–18 välisenä aikana. Viikkotyöaika on 30-40 h/vko. Työ edellyttää hygieniapassia, jonka suorittamisessa tarvittaessa avustamme.
Työskentely tapahtuu osana tiimiä, joten hyvät tiimityötaidot korostuvat työpäivissä ja positiivisen asenteen tulisi säilyä kiireestä huolimatta. Tehtäviin perehdytetään, joten tärkeintä on reipas asenteesi ja halusi oppia uutta. Työvuoroja myös räätälöidään tilanteesi ja mahdollisuuksien mukaan.
Edellytämme sinulta
Tarjoamme sinulle
Arvostamme
Lisätietoja: Hennariikka Hasala / StaffPoint, hennariikka.hasala@staffpoint.fi, p. 045 7881 6761
Kruunu Herkku, Käsin kokattua ruokaa raaka-aineita rakastaen - Pienessä Juvan kunnassa Etelä-Savossa on suuri keittiö, jossa kokkailemme. Meitä on 60 kokkia, 22 paistinpannua ja 15 kattilaa. Olemme perheyritys ja tykkäämme tehdä ruuat itse ja käsin. Kun Kruunu Herkun ihmisiltä kysyy, miten hyväksi kokiksi tullaan, on vastaus yksinkertainen: raaka-aineita pitää rakastaa! Näinhän se on
Reseptimmekään eivät ole salaisuuksia, tämä johtuu siitä, ettei niissä ole mitään muuta kuin tavallisen keittiön perusainesosia. Meille on kunnia-asia tehdä maukasta ja kaikin puolin laadukasta ruokaa, sen olemme syöjille luvanneet.
Siksi valitsemme aina laadukkaimmat saatavilla olevat raaka-aineet ja suosimme pientuottajia. Jos pientuottajilta ei ole saatavilla haluamiamme raaka-aineita, suosimme kotimaista. Paitsi silloin kun laadukkain raaka-aine tulee tuotteen syntysijoilta, kuten pasta Italiasta. Käymme myös aina paikan päällä katsomassa, mistä raaka-aineemme tulevat